Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Παρασκευή 6 Απριλίου 2012


Φαρμακευτικο Μαρκετινγκ: Θεωρια, Πρακτικη, Δεοντολογια

The ultimate guide for Pharma Marketing Champions
Ζητήστε το στα κεντρικά βιβλιοπωλεία ή δώστε την παραγγελία σας τώρα

Ρεκόρ προχειρότητας: Την ίδια μέρα, δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ δύο διαφορετικές αποφάσεις για τα νέα νοσήλια των νοσοκομείων!


Του Αιμίλιου Νεγκή

Στο πόδι συνεχίζει το υπουργείο Υγείας να διαχειρίζεται το πιο σημαντικό κομμάτι της χρηματοδότησης των κρατικών νοσοκομείων: τα νοσήλια του ΕΣΥ.

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται στις 27-3-2012 δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δύο διαφορετικές Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις των Λοβέρδου, Σαχινίδη και Κουτρουμάνη για το ίδιο θέμα, που η μία αναιρεί την άλλη!

Κανένας ξυλοδαρμός η χειροδικία δεν συνέβη δηλώνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών


Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών κ. Γρηγόρης Σαραφιανός με δήλωση του δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στο Υπουργείο Υγείας.

«Απαντώντας στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας της 4-4-2012 και στην προσωπική επίθεση εναντίον μου που εξαπέλυσε ο Υπουργός Υγείας, δηλώνω, κατά τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι κανένας ξυλοδαρμός η χειροδικία δεν συνέβη, παρά κάποιες μικρές υλικές ζημίες από αγανακτισμένους απλήρωτους εργαζόμενους, οι οποίοι, στα πλαίσια της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας της ΟΣΝΙΕ(Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας), συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας τους στο Υπουργείο Υγείας και τις οποίες φυσικά καταδικάζω.

Κατάσχεση ρώσικων φαρμακευτικών σκευασμάτων σε λαϊκή αγορά!!!


Παράνομη διακίνηση φαρμακευτικών σκευασμάτων διαπιστώθηκε σήμερα, στα όρια της λαϊκής αγοράς του Δήμου Αγ. Βαρβάρας, στο πλαίσιο ελέγχου που διεξήγαγε κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς (ΥΠΕΑ), παρουσία τριών... Δημοτικών Αστυνομικών και του αρμόδιου Αντιδημάρχου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας το κλιμάκιο προχώρησε άμεσα στην κατάσχεση τους.

World Health Day: 7 April 2012


The European Medicines Agency supports World Health Day, taking place on Saturday 7 April 2012.

World Health Day is a global campaign held every year on 7 April to mark the anniversary of the founding of the World Health Organizationhttp://www.ema.europa.eu/ema/images/icon_link-external.gif (WHO). Each year's theme highlights a priority area of concern for WHO.

In 2012, the theme for the day is ageing and health, focusing on how good health throughout life can help older people lead full and productive lives and be a resource for their families and communities.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου του ΕΟΠΥΥ


Αν δεν δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, δεν αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους, δηλώνουν οι φαρμακοποιοί Αθήνας και Πειραιά που από χθες έχουν προχωρήσει σε αναστολή της πίστωσης για την αγορά φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμου Βουδούρη ότι έχουν υπογραφεί ήδη τα εντάλματα πληρωμών και σήμερα Παρασκευή θα καταβληθούν 28.000.000 ευρώ. Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Γ. Βουδούρης, διαβεβαίωσε ότι έχουν υπογραφεί ήδη τα εντάλματα πληρωμών και σήμερα θα καταβληθούν 28.000.000 ευρώ για τις οφειλές του οργανισμού προς τους φαρμακοποιούς της Αθήνας, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης και του Αιγαίου, ενώ δεσμεύτηκε ότι το αργότερο έως τη Μεγάλη Πέμπτη, θα έχουν καταβληθεί επιπλέον 48.000.000 ευρώ για παλιές οφειλές.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικολής δήλωνε σε αντιπροσωπεία των φαρμακοποιών ότι τα 18 εκατομμύρια ευρώ τα οποία επρόκειτο να εκταμιευτούν χθες, τελικά θα εκταμιευτούν την Μεγάλη Τρίτη.

Αναταραχή και στα νοσοκομεία


Αναταραχή επικρατεί στα νοσοκομεία καθώς σε 52 ιδρύματα συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας των ειδικευομένων γιατρών, οι οποίοι ζητούν την πλήρη αποζημίωσή τους για τις δεδουλευμένες εφημερίες.

Σε 48ωρη απεργία βρίσκονται από σήμερα και οι εργαζόμενοι στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, αντιδρώντας στις απολύσεις και τις περικοπές μισθών.