Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Αριστεία Φαρμακευτικού Marketing


Η Ελληνική Εταιρία Φαρμακευτικού Marketing (Ε.Ε.Φα.Μ.), στο πλαίσιο του 8ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Marketing – Αξία / Καινοτομία / Προσαρμογή θα επιβραβεύσει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, μέσω του διαγωνισμού «Αριστεία Φαρμακευτικού Marketing». Οι 17 εκστρατείες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό αφορούν σε ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν την τριετία 2009-2011. Η παρουσίαση των εννέα επικρατέστερων εκστρατειών και η βράβευση των καλύτερων επικοινωνιακών πρακτικών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στο κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου.

Εφαρμογές E-Health στον Ευαγγελισμό


Εφαρμογές Ηλεκτρονικής μεταφοράς ιατρικών δεδομένων (Transfer of electronic medical records) μεταξύ των γιατρών, διοικητικών υπηρεσιών του νοσοκομείου και ασφαλιστικών φορέων πρόκειται να τεθούν σύντομα σε εφαρμογή στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον Ευαγγελισμό, με σκοπό αφενός την παροχή καλύτερης φροντίδας στους ασθενείς και αφετέρου την καλύτερη εξυπηρέτηση τους από τις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου και τα ασφαλιστικά τους ταμεία.

The European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) welcomes partnership commitment in Horizon 2020 proposal


EFPIA, the voice of the research-based pharmaceutical industry in Europe, welcomes the launch of the European Commission’s new Framework for Research and Innovation: Horizon 2020. The European Commission’s proposed €80 billion programme for investment in research and innovation.

Φτηνή αλλά επικίνδυνη η τηλε-εξέταση και συνταγογράφηση φαρμάκων


«Εξαιρετικά προβληματική και επικίνδυνη» θεωρούν οι σύλλογοι γερμανών γιατρών την ιστοσελίδα που έθεσαν σε λειτουργία «συνάδελφοι» τους, μέσω της οποίας κάνουν τηλεδιάγνωση και συνταγογραφούν φάρμακα τα οποία στη συνέχεια στέλνονται στους ασθενείς μέσω του ταχυδρομείου από συνεργαζόμενο τηλε-φαρμακείο.