Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Τρίτη 15 Μαΐου 2012


Φαρμακευτικο Μαρκετινγκ: Θεωρια, Πρακτικη, Δεοντολογια

The ultimate guide for Pharma Marketing Champions
Ζητήστε το στα κεντρικά βιβλιοπωλεία ή δώστε την παραγγελία σας τώρα

Για πλήρη κατάρρευση του συστήματος φαρμακευτικής περίθαλψης προειδοποιούν οι φαρμακοποιοί


Όπως ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) μεθαύριο, Τετάρτη, θα συνεδριάσουν οι φαρμακευτικοί σύλλογοι των μεγάλων αστικών κέντρων , προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τις εξελίξεις στο θέμα των πληρωμών του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

«Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει επανειλημμένα και έγκαιρα προειδοποιήσει όλους τους αρμόδιους υπουργούς αλλά και τον ΕΟΠΥΥ ότι η συνεχιζόμενη ασυνέπεια και στο θέμα των πληρωμών , θα έχει σαν αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευση του συστήματος φαρμακευτικής περίθαλψης. 

Τα φαρμακεία «πνέουν τα λοίσθια, κυρίως λόγω έλλειψης ρευστότητας αλλά και εξαιτίας της μηδενικής πιστωτικής πολιτικής από μέρους των εταιρειών και των επαχθέστατων μέτρων που έχουν ληφθεί σε βάρος τους τα τελευταία χρόνια», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Συνέδριο Ιατρικής Χημείας μετά μουσικής


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου Ιατρικής Χημείας στην κεντρική αίθουσα του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Συνέδριο οργανώθηκε από το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Ιατρική Χημεία: Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Φαρμακευτικών Προϊόντων» των Τμημάτων Χημείας, Φαρμακευτικής, Ιατρικής σε συνδιοργάνωση με το 1ο FP7-SEE-DRUG Workshop με κεντρικούς ομιλητές τους Κλεομένη Μπάρλο, Δημήτρη Νανόπουλο, την Ruth Padel και την συμμετοχή του Μίμη Πλέσσα.

Αρνητική βαθμολογία για τον ΕΟΠΥΥ


Κενό ενημέρωσης διαπιστώνουν οι γιατροί που συνεργάζονται με το νέο ενιαίο Ταμείο, υπό την ομπρέλα του οποίου λαμβάνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τουλάχιστον 9,5 εκατομμύρια ασφαλισμένοι. Προβληματισμένοι όμως εμφανίζονται και σε ό,τι αφορά τις πληρωμές τους. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία μελέτης που διεξήγαγε η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ στο 30% των εγγεγραμμένων μελών της, η πλειονότητα των γιατρών δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία καθοδήγηση από τον ασφαλιστικό φορέα.

Teva reports double-digit growth in first quarter of 2012


Teva has published its financial results for the first quarter of 2012, reporting a double-digit increase in terms of sales, income and earnings.

Revenues rose by 25 percent year-on-year to $5.1 billion (3.17 billion pounds), while its net income and earnings per share figures increased by 39 percent and 41 percent respectively.