Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Συνέδριο του ΕΟΦ για τον ιατρικό συνεδριακό τουρισμό





Το βλέμμα του στο Συνεδριακό Τουρισμό στρέφει ο ΕΟΦ με σκοπό η Ελλάδα να καταστεί ο απόλυτος Ιατρικός συνεδριακός προορισμός, αναζητώντας λύσεις στα προβλήματα που αποτελούν τροχοπέδη για κάτι τέτοιο, αλλά και αναδεικνύοντας τα πιο θετικά στοιχεία που μπορεί να προσκελύσουν συνέδρια από το εξωτερικό. Γι αυτό το σκοπό διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «H Eλλάδα ο απόλυτος Ιατρικός Συνεδριακός προορισμός» την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, 11.30 στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, Β. Σοφίας και Ριζάρη 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΦ:

 "Ο ΕΟΦ, όπως γνωρίζετε, εκ του νόμου είναι ο ρυθμιστικός φορέας της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης στη χώρας μας. Στο πλαίσιο αυτό η ηγεσία του ΕΟΦ επεξεργάζεται ένα πρόγραμμα προσέλκυσης ιατρικών συνεδρίων, από το Εξωτερικό. Αυτό προέκυψε και από το γεγονός ότι αρκετοί φορείς του εξωτερικού αναγνωρίζουν πλέον την Ελλάδα ως τον απόλυτο Ιατρικό - Συνεδριακό προορισμό και οργανώνουν επιστημονικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και την Περιφέρεια.

Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, θεωρούμε ότι όλοι μπορούμε να συμβάλουμε, ο καθένας από το μετερίζι του στην αλλαγή του οικονομικού περιβάλλοντος, προβάλλοντας τα καλά και θετικά στοιχεία της χώρας μας Για το σκοπό αυτό ο ΕΟΦ διοργανώνει Ημερίδα, με τίτλο «H Eλλάδα ο απόλυτος Ιατρικός Συνεδριακός προορισμός» την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, 11.30 στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, Β. Σοφίας και Ριζάρη 2."

Δηλώστε συμμετοχή στο: www.eofcongress.gr