Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Genesis Pharma: H μόνη εταιρεία με 12 χρόνια συνεχών διακρίσεων για το εργασιακό της περιβάλλον



O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης, εξηγεί σε συνέντευξή του πως η εταιρεία του καταφέρνει να  βραβεύεται επί δώδεκα συνεχόμενα έτη για το εργασιακό της περιβάλλον, έχοντας λάβει 18 διακρίσεις, χωρίς απολύσεις κατά τη  διάρκεια της κρίσης αλλά με εκπαίδευση και παροχές προς τους εργαζόμενους. 



Πόσα χρόνια συμμετέχει η εταιρεία στον διαγωνισμό και πόσα βραβεία έχει κερδίσει;

«Είμαστε η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που συμμετέχει στον διαγωνισμό και βραβεύεται από την πρώτη χρονιά διοργάνωσής του, το 2003, ως σήμερα σταθερά. Η εφετινή είναι η δωδέκατη συνεχής διάκρισή μας, ενώ συνολικά έχουμε λάβει 18 βραβεία για το εργασιακό μας περιβάλλον, καθώς έχουμε τιμηθεί με ευρωπαϊκή διάκριση τέσσερις φορές και έχουμε λάβει δύο ειδικά βραβεία από το Ινστιτούτο Great Place to Work® για την πενταετή και δεκαετή συνεχή παρουσία μας στην πρώτη δεκάδα της ελληνικής κατάταξης. Πρόκειται για κάτι που μόνο εμείς πετύχαμε, μια πρωτιά που πάντα θα κρατάμε και μας κάνει πολύ υπερήφανους γιατί προέρχεται από τους ίδιους τους ανθρώπους μας».



Γιατί πιστεύετε ότι η εταιρεία διακρίνεται στον διαγωνισμό;

«Γιατί για εμάς η διαμόρφωση ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος και η υλοποίηση ενός προγράμματος ανταμοιβής και παροχών είναι μια δέσμευση σταθερή που πηγαίνει πίσω στην ίδρυσή μας, σε εποχές που ούτε βραβεία υπήρχαν ούτε διεθνή μοντέλα εφαρμοσμένα στις ελληνικές επιχειρήσεις με την έννοια και την έκταση που υπάρχουν σήμερα. Από τότε ως σήμερα έχουμε φροντίσει το πρόγραμμά μας να εξελίσσεται όσο μεγαλώνουμε και όσο αυξάνονται οι ανάγκες των ανθρώπων μας.

ΣΦΕΕ: Το κράτος πρέπει να εγγυηθεί τις ελάχιστες προϋποθέσεις μιας βιώσιμης φαρμακευτικής περίθαλψης



 Σε μια στιγμή που η χώρα μας φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει σελίδα, και το κλίμα της ύφεσης να μπορεί να αντιστραφεί, συνήλθε σήμερα η Γενική Συνέλευση του ΣΦΕΕ και ομόφωνα κατέληξε στα εξής: Σειρά από αποφάσεις που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια υπονομεύουν κατακτήσεις όπως η άμεση πρόσβαση των ασφαλισμένων στα φάρμακα. Έχοντας πλέον εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση από τους εταίρους μας και διαβεβαιώσεις ότι δεν θα χρειαστούν άλλα νέα μέτρα, το κράτος πρέπει τώρα να αποδείξει πως μπορεί να εγγυηθεί τις ελάχιστες προϋποθέσεις ομαλής λειτουργίας της φαρμακευτικής περίθαλψης των συμπολιτών μας.