Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ COSMETICS


Την απαλλαγή των δύο ανδρών, που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα ως νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρίας Γερολυμάτος Cosmetics, για τη μη καταβολή δεδουλευμένων στους 300 και πλέον εργαζόμενους, αποφάσισε το Β' Αυτόφωρο Μονομελές. Το δικαστήριο έκρινε ότι οι κατηγορούμενοι Κ. Χρηστίδης και Φρ. Σεκούλα είναι αθώοι επειδή δεν προέκυψε από τη διαδικασία ότι εκπροσωπούν την εταιρία.

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές Υγείας


Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές Υγείας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 14-17 Δεκεμβρίου 2011, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η Roche εξαγοράζει την Verum Diagnostica GmbH, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των διαγνωστικών εξετάσεων πήξης, η οποία εστιάζει στις δοκιμασίες λειτουργίας αιμοπεταλίων

Η Roche ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας βάσει της οποίας θα εξαγοράσει το εκατό τοις εκατό της Verum Diagnostica GmbH, με έδρα το Μόναχο της Γερμανίας.

Ποινές-φωτιά για γιατρούς, φαρμακοποιούς & διαγνωστικά κέντρα


Διακοπές συμβάσεων, αποκλεισμοί και πρόστιμα είναι οι ποινές που θα επιβάλλονται, ακόμη κι αν γίνουν προσφυγές, σε γιατρούς, φαρμακοποιούς νοσοκομεία - ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα που παρανομούν.