Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ COSMETICS


Την απαλλαγή των δύο ανδρών, που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα ως νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρίας Γερολυμάτος Cosmetics, για τη μη καταβολή δεδουλευμένων στους 300 και πλέον εργαζόμενους, αποφάσισε το Β' Αυτόφωρο Μονομελές. Το δικαστήριο έκρινε ότι οι κατηγορούμενοι Κ. Χρηστίδης και Φρ. Σεκούλα είναι αθώοι επειδή δεν προέκυψε από τη διαδικασία ότι εκπροσωπούν την εταιρία.
Μάλιστα, αποφάσισε να διαβιβαστεί η δικογραφία στην Εισαγελία Πλημμελειοδικών Αθήνας, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος των αναφερόμενων ως νομίμων εκπροσώπων της εργοδότριας εταιρίας, όπως φαίνεται από το ΦΕΚ.

Όμοια ήταν και η εισαγγελική πρόταση, ενώ η συνήγορος υπεράσπισης, Αθ. Σταυρή, υποστήριξε ότι κανένας από τους δύο άνδρες - οι οποίοι δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο - δεν εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί μετά από σχετική καταγγελία των εργαζομένων, μετά την ανακοίνωση ότι η εταιρία προχωρά στην απόλυση όλων και σε διαλείπουσα εργασία μία φορά την εβδομάδα.