Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012



Φαρμακευτικο Μαρκετινγκ: Θεωρια, Πρακτικη, Δεοντολογια

The ultimate guide for Pharma Marketing Champions
Ζητήστε το στα κεντρικά βιβλιοπωλεία ή δώστε την παραγγελία σας τώρα

Τη Δευτέρα το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των φαρμακοποιών.



Μετά από σειρά συσκέψεων, με τελευταία τη χτεσινή, νωρίς το απόγευμα στο υπουργείο Υγείας, ο αναπλ. υπουργός Μάριος Σαλμάς αναμένεται να ανακοινώσει τη Δευτέρα το χρονοδιάγραμμα της αποπληρωμής των φαρμακοποιών. 
Με τις υποχρεώσεις του ΕΟΠΥΥ ωστόσο να φτάνουν συνολικά προς τους παρόχους υγείας τουλάχιστον τα 2,5 δισ. ευρώ, η αποπληρωμή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμος Βουδούρης, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον υπουργό Υγείας Α. Λυκουρέντζο και τον Μ. Σαλμά, «αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να δούμε σε ποιες ημερομηνίες θα πληρωθούν οι φαρμακοποιοί και τι θα πληρώσουμε. Μέχρι το τέλος του χρόνου υπολογίζουμε πως θα δοθεί στους φαρμακοποιούς περίπου 1 δισ. ευρώ». 

Σκληραίνει το μέτωπο της υγείας



Μετά την απόφαση των νοσοκομειακών γιατρών για επίσχεση εργασίας επ’ αόριστον σε πανελλαδικό επίπεδο στα δημόσια νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας από τις 17 Σεπτεμβρίου, το κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για νέα πενθήμερη επίσχεση εργασίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ από τη Δευτέρα και τη μέχρι τώρα επιμονή του φαρμακευτικού κλάδου για συνέχιση των κινητοποιήσεων τη σκυτάλη παίρνουν και οι προμηθευτές ιατρικών ειδών των νοσοκομείων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών (ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε), λόγω της παρατεταμένης έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στον χώρο της Υγείας και τις νέες εξαγγελίες και «παράκληση» του Υπουργείου Υγείας για «δίμηνη ανακωχή» από τους Προμηθευτές Υγείας, πραγματοποιεί έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012, με μοναδικό θέμα: «Διακοπή των επί πιστώσει παραδόσεων στα νοσοκομεία».
Το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε. δηλώνει ότι: