Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012


Φαρμακευτικο Μαρκετινγκ: Θεωρια, Πρακτικη, Δεοντολογια

The ultimate guide for Pharma Marketing Champions
Ζητήστε το στα κεντρικά βιβλιοπωλεία ή δώστε την παραγγελία σας τώρα

Το Υπουργείο Υγείας προχωρά στην καταβολή €125 εκατ. προς φαρμακοποιούς


Κάλεσμα προς τους φαρμακοποιούς απευθύνει το υπουργείο Υγείας, να εκτιμήσουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποπληρωμή των χρεών, μέσα σε μια δύσκολη, κατά γενική ομολογία, οικονομική συγκυρία και να λειτουργήσουν με γνώμονα την εξυπηρέτηση του ευρύτερου κοινωνικού συμφέροντος, προσθέτοντας ότι κατανοεί τα αιτήματά τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια κατάρτισε συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών του κλάδου των φαρμακοποιών των μηνών Μαρτίου - Απριλίου 2012.

«Υγεία εν Γνώσει» από την AstraZeneca


Στο πλαίσιο διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος «Υγεία εν Γνώσει», και μετά από ήδη δύο επιτυχημένους κύκλους παραστάσεων σε Αττική και επαρχία, η γνώση συναντά για τρίτη φορά την υγεία. Με μία νέα σειρά θεατρικών παραστάσεων σε σχολεία της χώρας μας, ακόμα περισσότερα παιδιά και έφηβοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν γύρω από θέματα υγιεινής διατροφής και φυσικής άσκησης.

Εξαγορά Mustafa Nevzat από Amgen


Η Amgen, η μεγαλύτερη εταιρία βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, και η Mustafa Nevzat Pharmaceuticals (MN) ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους, σύμφωνα με την οποία η Amgen θα εξαγοράσει το 95,6% των μετοχών της MN, μίας τουρκικής, ιδιωτικών συμφερόντων, φαρμακευτικής εταιρίας, έναντι του ποσού των 700 εκατομμυρίων δολαρίων. Η συγκεκριμένη εξαγορά θα ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της Amgen στην Τουρκία και τις γύρω περιοχές, οι οποίες αποτελούν μεγάλες και γρήγορα αναπτυσσόμενες αγορές τις οποίες η Amgen έχει θέσει ως προτεραιότητα.

European Medicines Agency boosts EU transparency


The European Medicines Agency has begun publishing suspected side effect reports for medicines authorised in the European Economic Area (EEA) on a new public website. The reports come directly from the European Union (EU) medicines safety database EudraVigilance, and are one of the many types of data used by regulators to monitor the benefits and risks of a medicine once authorised. The launch of the new website is part of the Agency's continuing efforts to ensure EU regulatory processes are transparent and open and is a key step in the implementation of the EudraVigilance access policy. 

Lavipharm: Στα 10 εκατ. ευρώ ο τζίρος α΄ τριμήνου


Σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη επισημαίνει ότι το α’ Τρίμηνο του 2012, σε ένα οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίστηκε από πρωτόγνωρη αστάθεια και αβεβαιότητα, η Lavipharm ακολούθησε το μακροπρόθεσμο σχέδιο αύξησης της παραγωγικότητας, ενίσχυσης των εξαγωγών, καθώς και ενδυνάμωσης της εξωστρέφειας και της αναζήτησης ευκαιριών και νέων συνεργασιών στο εξωτερικό.