Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Pharmathen: Η πρώτη ελληνική εταιρεία που περνάει επιτυχώς την επιθεώρηση του συστήματος φαρμακοεπαγρύπνησης


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση του συστήματος φαρμακοεπαγρύπνισης της Pharmathen που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Μαΐου από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκου (EMA) και τον EOΦ. Η συγκεκριμένη επιθεώρηση  αποτελεί συνέχεια αντίστοιχου ελέγχου που έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2011  από τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) και της Δανίας (DKMA).

Η επιτυχής έκβαση της επιθεώρησης προσφέρει άλλη μια διάκριση στη Pharmathen καθώς αποτελεί πλέον, τη μοναδική ελληνική φαρμακοβιομηχανία που περνάει επιτυχώς την επιθεώρηση του συστήματος φαρμακοεπαγρύπνισης. Παράλληλα, προσδίδει προδιαγραφές παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα παρακολούθησης της ασφάλειας των φαρμάκων της εταιρείας.



Σημειώνεται ότι η Pharmathen καταλαμβάνει τη 1η θέση ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις που υλοποιούν επενδύσεις Έρευνας και Ανάπτυξης καθώς η  παραγωγή και διάθεση ασφαλών και καινοτόμων προϊόντων για τους ασθενείς αποτελεί πυρήνα της φιλοσοφίας της εταιρείας. Ως εκ τούτου η επένδυση στο τομέα της φαρμακοεπαγρύπνισης συγκαταλέγεται στις βασικές αρχές της εταιρείας κατέχοντας θέση προτεραιότητας.

 Η επιτυχής έκβαση της επιθεώρησης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον προσανατολισμό της εταιρείας προς τη κατεύθυνση της διάθεσης άρτιων ποιοτικά και ασφαλών φαρμακευτικών προϊόντων, τοποθετώντας τη Pharmathen ψηλά στη λίστα των δυναμικότερων βιομηχανιών της Ευρώπης.