Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ποιοι εκλέγονται στο νέο ΔΣ του ΣΦΕΕ


Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εκλογές του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Πρώτος εκλέχτηκε ο κ. Κωνσταντίνος Φρουζής (Novartis) με 50 ψήφους, ακολούθησε ο κ. Νικόλαος Βαρελάς (Galenica) με 39 ψήφους, και στη συνέχεια ο κ. Βασίλης Νειάδας (Cana) με 34. 

Τέταρτη κατά σειρά ψήφων εκλέχτηκε η κα Αθανασία Γκιουλέκα (UCB) με 32 ψήφους και ακολούθησαν ο κ Γιώργος Κατζουράκης (Glaxosmithkline) και ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης (Abbott) ισοψήφισαν με 31 ψήφους. Ακολουθούν, ο κ. Κωνσταντίνος Ευρυπίδης (Genesis Pharma) και ο κ. Σπύρος Φιλιώτης (Pharmaserve Lilly) με 30, και 28 ψήφους αντίστοιχα. 

Ο κ. Ιωάννης Βλόντζος (Merck Serono) και ο κ. Μάριος Κοσμίδης (Win Medica) εκλέχτηκαν με 25 ψήφους και οι δύο και ο κ. Κωνσταντίνος Παναγούλιας (Vianex) και ο κ. Μάρκος Γερασόπουλος (Sanofi) με 24 και 23 ψήφους αντίστοιχα. Τέλος, οι κ. Μάριος Κάτσικας (Rottapharm Hellas), Νικόλαος Κεφαλάς (Janssen) και Κωνσταντίνος Οικονόμου (Boehringer Ingelheim) με 22 ψήφους.