Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

H Roche εισέπραξε 400 εκ. ελβετικά φράγκα σε ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου. / Σχεδιάζει εξαγορές 3 δις. Δολαρίων


H εταιρία Roche εισέπραξε πρόσφατα, έναντι οφειλών, 400 εκ. ελβετικά φράγκα σε ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου. Αυτό προκύπτει από πρόσφατη συνέντευξη του επικεφαλής της εταιρίας Severin  Schwan προς το πρακτορείο  Bloomberg. Τώρα το ενδιαφέρον της εταιρίας εστιάζεται στην είσπραξη ανάλογων οφειλών από την Ισπανία που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με την Ελλάδα. 

Παράλληλα η εταιρία εμφανίζεται έτοιμη να διαθέσει 3 δις. δολάρια προκειμένου να συνεχίσει την επιθετική στρατηγική εξαγορών. Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο εβδομάδες η εταιρία ανακοίνωσε την εξαγορά της γερμανικής Verum Diagnostica αντί έντεκα εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά και επιπρόσθετα δύο εκατομμύρια ευρώ, για επίτευξη συγκεκριμένων στόχων απόδοσης.

Στη διάρκεια του 2011 η Roche εξαγόρασε επίσης:
  • Την mtm laboratories AG αντί 130 εκ. Ευρώ μετρητά και 60 εκ. μελλοντικά για επίτευξη συγκεκριμένων στόχων απόδοσης.  (Ιούλιος 2011)
  • Την PVT Probenverteiltechnik GmbH και τη θυγατρική της PVT Lab Systems LLC αντί 65 κ. Ευρώ μετρητά και 20 εκ. μελλοντικά για επίτευξη συγκεκριμένων στόχων απόδοση (Μάρτιος 2011).
Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ του Bloomberg στον παρακάτω σύνδεσμο…

 

Φαρμακευτικο Μαρκετινγκ: Θεωρια, Πρακτικη, Δεοντολογια

The ultimate guide for Pharma Marketing Champions
Ζητήστε το στα κεντρικά βιβλιοπωλεία ή δώστε την παραγγελία σας τώρα