Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Έρευνα: Οι προτεραιότητες των φαρμακευτικών εταιριών στην περίοδο της κρίσης







Θα χρειαστείτε μόλις δύο λεπτά για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο της έρευνας μέσα από τον υπολογιστή σας.



Η έρευνα διεξάγεται με σκοπό να ανιχνεύσει τις προτεραιότητες των φαρμακευτικών εταιριών που αφορούν κυρίως στην εμπορική τους δραστηριότητα κατά την τρέχουσα περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Η έρευνα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχει σχεδιαστεί με απόλυτα επιστημονική μεθοδολογία και σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες ερευνητικής δεοντολογίας. Η έρευνα είναι ανώνυμη. Δεν καταγράφει προσωπικά στοιχεία ερωτωμένων, ούτε εταιριών.

Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι σημαντική γιατί με τις απαντήσεις σας θα συμβάλετε στο σχηματισμό μιας σφαιρικής εικόνας για τον τρόπο που λειτουργεί ο φαρμακευτικός κλάδος στο πεδίο της αγοράς, στη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου.
Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η έρευνα είναι πιλοτικής μορφής. Εκτός από τα άμεσα αποτελέσματα που θα προκύψουν, τα ευρήματα της θα χρησιμοποιηθούν ως οδηγός για την δημιουργία ενός νέου ερωτηματολογίου με σκοπό την διεξαγωγή μιας μελλοντικής έρευνας, μεγαλύτερης κλίμακας, που θα «φωτίζει» σε μεγαλύτερο βάθος την εμπορική καθώς και άλλες λειτουργίες του φαρμακευτικού κλάδου στη χώρα μας.
Με την ελπίδα ότι θα θελήσετε να συμμετάσχετε πρόθυμα στην έρευνα που αφορά μια σημαντική λειτουργία του κλάδου στον οποίο εργάζεστε, σας καλούμε να συμπληρώσετε το online ερωτηματολόγιο πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο. 


 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της έρευνας.