Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Tα Φαρμακεία στο Ηράκλειο μαζεύουν υπογραφές και κλείνουν!

Λουκέτο φαίνεται πως βάζουν και πάλι τις επόμενες ημέρες οι φαρμακοποιοί της πόλης μας, οι οποίοι μέσα από το έγγραφο που παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικά το CretePlus.gr, μαζεύουν υπογραφές για να ισχυροποιήσουν την απόφασή τους!
Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από επαφές που είχε το creteplus.gr με αρκετούς Φαρμακοποιούς της πόλης μας. Οι περισσότεροι μας είπαν πως «η οικονομική κρίση μας έχει διαλύσει! Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά στην αγορά των φαρμάκων, από τις εταιρείες.

Μας ζητούν πρόεμβασμα, 3-4 μέρες πιο μπροστά και έπειτα εγκρίνουν την αποστολή. Ούτε καν αντικαταβολή! Γύρω στα 15-20 Φαρμακεία έχουν κλείσει προσωρινά, μέχρι να πληρώσει ο ΕΟΠΥΥ. Υπάρχει η σκέψη να γίνει πάλι απεργία, γιατί έχουμε φτάσει σε σημείο ασφυξίας. Ο κόσμος δεν αγοράζει πια καλλυντικά, θεωρούνται είδος πολυτελείας, μόνο το φάρμακο κινείται στα μαγαζιά μας, άρα…»



Το έγγραφο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του creteplus.gr, αυτές τις μέρες οι Φαρμακοποιοί μαζεύουν μεταξύ τους υπογραφές για να ξεκινήσει νέα μεγάλη απεργία.

Έχει ήδη μοιραστεί το έγγραφο, μέσα στο οποίο παρουσιάζονται και πάλι εν τάχει τα προβλήματα που απασχολούν τους φαρμακοποιούς και εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους καλούνται οι φαρμακοποιοί να υπογράψουν υπέρ της νέας δυναμικής κινητοποίησης!