Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Συνέδριο Φαρμακευτικών Επιστημών


Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου με τη συμμετοχή επιστημόνων και ερευνητών από όλο το φάσμα των φαρμακευτικών επιστημών.

Η διοργάνωσή του έγινε με πρωτοβουλία των τριών Φαρμακευτικών Σχολών των Πανεπιστημίων της χώρας μας, με στόχο να αποτελέσει θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία ενός κύκλου συνεδρίων του ίδιου αντικειμένου.

Το πλούσιο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον επιστημονικό πρόγραμμα και η επιλογή καταξιωμένων ομιλητών του χώρου συντέλεσαν σε μία πολύ εντατική συμμετοχή και ανταπόκριση από πλευράς φαρμακοποιών, υπαλλήλων στις φαρμακευτικές βιομηχανίες και ιδιαίτερα φοιτητών της Φαρμακευτικής στο συνέδριο, με αποτέλεσμα το συνέδριο να ξεπεράσει κάθε προσδοκία συμμετοχών φτάνοντας συνολικά τους 900 συνέδρους.


Η διεξαγωγή του συνεδρίου διήρκησε τέσσερις μέρες, από τις 27 έως και τις 30 Απριλίου 2012.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε Επίσημη Τελετή Έναρξης την Παρασκευή 27 Απριλίου 2010 και ώρα 19:30. Στην τελετή του συνεδρίου απεύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Θωμάς Σφηκόπουλος, ο Αν. Πρόεδρος Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Παναγιώτης Μαράκος, ο Αν. Πρόεδρος Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Χρήστος Παναγιωτίδης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Σωτήρης Νικολαρόπουλος. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την Επίσημη Έναρξη του Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, καθηγητή κ. Παναγιώτη Μαχαίρα.

Κατά τη λήξη του συνεδρίου τα μέλη ΔΕΠ των τριών Φαρμακευτικών Σχολών έλαβαν αποφάσεις σχετικά με τη διοργάνωση του επόμενου συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί το 2014 στη Θεσσαλονίκη.