Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Lavipharm: Στρατηγική συνεργασία με βελγική Tilman


Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η Lavipharm με την βελγική εταιρεία Tilman στον τομέα των σκευασμάτων με φυτικά συστατικά.

Η Tilman είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων που έχουν φυτική προέλευση στην Ευρώπη και διακινούνται σε 30 χώρες ανά τον κόσμο. Τα εργαστήρια Tilman, που ιδρύθηκαν πριν από 50 χρόνια, θεωρούνται από τα αρτιότερα εξοπλισμένα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Με εξειδίκευση σε σκευάσματα που βασίζονται στη φύση, καινοτομούν κι αναπτύσσουν συνθέσεις με δύο βασικά κριτήρια: την ποιότητα και την ασφάλεια. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Tilman πληρούν τους πιο αυστηρούς κανόνες και τα πρότυπα GMPs (Good Manufacturing Practices) της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Τα προϊόντα Tilman είναι ήδη γνωστά στην ελληνική αγορά και κυκλοφορούν πλέον στα φαρμακεία από τη Lavipharm. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας: «Τα φυτικά σκευάσματα αποτελούν μια μεγάλη αγορά στο χώρο του φαρμακείου, που συνεχώς εξελίσσεται κι έχει ανοδική πορεία. Η απόφασή μας να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε αυτόν τον τομέα είναι στρατηγικής σημασίας. Παράλληλα, είναι πάντα σημαντικό για τη Lavipharm να συνεργάζεται με παγκοσμίως γνωστές εταιρείες, όπως η Tilman, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά των προϊόντων που διακινεί στην ελληνική αγορά φαρμακείου».

Τα προϊόντα Tilman βοηθούν σε θέματα, όπως το κρυολόγημα, η δυσπεψία, το αδυνάτισμα, ο πόνος κι η δυσκαμψία των αρθρώσεων, η ερεθισμένη επιδερμίδα. Αποτελούν αξιόπιστα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για  υγεία και ευεξία.