Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

GENESIS Pharma: Silver διάκριση στο πλαίσιο του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης


H GENESIS Pharma διακρίθηκε στο CR Index, τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης, για τρίτη κατά σειρά χρονιά, βελτιώνοντας μάλιστα συστηματικά τις επιδόσεις της. Για το 2011, απέσπασε το βραβείο silver, σε σύγκριση με την bronze διάκριση του 2009 και το ειδικό Best Progress Bronze βραβείο που απέσπασε για το 2010. Στα φετινά εθνικά βραβεία για την εταιρική υπευθυνότητα αναδείχτηκαν συνολικά 15 εταιρείες.


Η GENESIS Pharma, από την ίδρυσή της, έχει θέσει γερές βάσεις για να διασφαλίσει την υπεύθυνη επιχειρηματική της λειτουργία και επενδύει συστηματικά σε δράσεις ανθρώπινου δυναμικού, κοινωνικής ανταπόδοσης και περιβαλλοντικής μέριμνας. Πάνω από μια δεκαετία, ενισχύει οικονομικά το έργο δεκάδων συλλόγων ασθενών και ερευνητικών προγραμμάτων, υλοποιεί δράσεις με άξονες την υγεία, την εκπαίδευση των νέων και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, πραγματοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανθρωπίνου δυναμικού που την έχει αναδείξει ως τη μόνη εταιρεία που διακρίνεται στον ελληνικό διαγωνισμό Best Workplaces από το 2003 μέχρι σήμερα κάθε χρόνο, φροντίζει να ελαχιστοποιεί την επίδραση της δραστηριότητάς της στο περιβάλλον μέσω προγράμματος διαχείρισης πόρων.

Στην εκδήλωση απονομής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Απρίλιου από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Το ασταθές και γεμάτο εμπόδιαεπιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο οι σύγχρονες επιχειρήσεις - και ιδιαίτερα οι ελληνικές επιχειρήσεις - προσπαθούν να λειτουργήσουν κάνει ακόμη πιο σημαντική τη διάκριση και των 15 βραβευμένων εταιρειών. Η άνοδος της GENESIS Pharma στην κατηγορία silver μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί σημαίνει πως έχουμε καταφέρει να κάνουμε ένα ουσιαστικό βήμα προς το στόχο μας, όχι μόνο να παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις που έχουμε ήδη αναλάβει αλλά και να αναλαμβάνουμε νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν περαιτέρω της απόδοσή μας. Ειδικά σήμερα που οι ανάγκες της κοινωνίας και οι προσδοκίες όλων των κοινωνικών εταίρων μας έχουν αυξηθεί πολύ, είναι καίριο να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτές με σταθερότητα και συνέπεια».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η GENESIS PHARMA

Η ελληνική φαρμακευτική GENESIS Pharma ιδρύθηκε το 1997 με στόχο να διασφαλίσει στους Έλληνες ασθενείς που πάσχουν από σπάνια, χρόνια και βαριάς μορφής νοσήματα, άμεση πρόσβαση σε πρωτοποριακές θεραπείες φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας. Σήμερα, διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών που περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες βιοτεχνολογίας και εισάγει στην Ελλάδα, την Κύπρο και αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης 24 φάρμακα στους τομείς της Ογκολογίας, Αιματολογίας, Νεφρολογίας, Γαστρεντερολογίας, Ρευματολογίας και του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Είναι η δεύτερη σε μέγεθος ελληνική φαρμακευτική βάσει κύκλου εργασιών και κατατάσσεται στις δύο πρώτες εταιρείες σε νοσοκομειακές πωλήσεις στη χώρα. Από το 2000 μέχρι σήμερα, η GENESIS Pharma έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξής μας, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εταιρική υπευθυνότητα και το εργασιακό της περιβάλλον.