Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Λήστεψαν φαρμακευτική εταιρία και έφυγαν με 1.250.000 ευρώ!!!

Διάρρηξη με λεία 1.250.000 ευρώ έγινε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε φαρμακοβιομηχανία, η έδρα της οποίας βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Μαρκοπούλου - Παιανίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα 1,25 εκ. ευρώ ήταν σε μετρητά και βρίσκονταν κρυμμένα σε κουτί.

Η καταγγελία από τον ιδιοκτήτη έγινε τη Δευτέρα από τον ιδιοκτήτη της φαρμακοβιομηχανίας. Ο τρόπος δράσης των διαρρηκτών δείχνει επαγγελματίες και μάλιστα καλά προετοιμασμένους  και ενημερωμένους καθώς όχι μόνο εισέβαλαν στην εταιρεία με πολύ προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις αλλά φρόντισαν αποχωρώντας να αφαιρέσουν και τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας με αποτέλεσμα οι αρχές να μην έχουν στη διάθεση τους οπτικοακουστικό υλικό που θα μπορούσε να βοηθήσει ιδιαίτερα στις έρευνες.
Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής η οποία εξετάζει την υπόθεση με μεγάλη προσοχή αφού υπάρχουν εύλογα ερωτήματα για τους λόγους για τους οποίους φυλασσόταν ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα σε ένα κουτί!!!