Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Radical Innovation: Νέο προφυλακτικό βελτιώνει τη στύση και μεγεθύνει τα κέρδη της φαρμακευτικής εταιρίας που το παράγει!!!



Ένα νέο προφυλακτικό, που περιέχει σιλντεναφίλη (sildenafil) (δραστική ουσία του Viagra) σε υγρή μορφή (τζελ), στοχεύει να βελτιώσει τη στύση του ανδρικού πληθυσμού και να μεγεθύνει τα κέρδη της μέχρι πρότινος ζημιογόνου φαρμακευτικής εταιρείας Futura Medical Plc. (www.futuramedical.com ) που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Η εταιρία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και διάθεση πατενταρισμένων διαδερμικών φαρμακευτικών προϊόντων (DermaSys® ) που απευθύνονται σε μεγάλες αγορές όπως αυτές των παυσίπονων και προϊόντων  που βελτιώνουν την σεξουαλική υγεία.
 «Το νέο προϊόν είναι πολύ αποτελεσματικό, κάνει το ανδρικό μόριο σταθερότερο και  μεγαλύτερο ενώ η στύση διαρκεί περισσότερο» αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρία. 

Το προϊόν που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά ως “premium brand” έχει ήδη λάβει άδεια κυκλοφορίας σε 29 χώρες, κυρίως ευρωπαϊκές, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την εταιρία η εμπορική του ονομασία. Παράλληλα η εταιρία προχωρά τις διαδικασίες για την έγκριση και κυκλοφορία του νέου προϊόντος στην αγορά των ΗΠΑ.

Η Futura Medical Plc έχει συνάψει global agreement για τη διανομή των προϊόντων της με την εταιρία Reckitt Benckiser Group plc που διαθέτει στην παγκόσμια αγορά τα προφυλακτικά Durex και αποτελεί τον leader της αγοράς με μερίδιο 35% στα επώνυμα προφυλακτικά.  Η Reckitt Benckiser Group φέρεται τώρα να ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Futura Medical αλλά, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, James Barder, δήλωσε στο Bloomberg ότι «η Futura Medical δεν προσφέρεται για πώληση». 

 

Φαρμακευτικο Μαρκετινγκ: Θεωρια, Πρακτικη, Δεοντολογια

The ultimate guide for Pharma Marketing Champions
Ζητήστε το στα κεντρικά βιβλιοπωλεία ή δώστε την παραγγελία σας τώρα