Μπορείτε να στέλνετε ειδήσεις και Δελτία Τύπου στο email μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ...pharmamarketingexpertsblog@gmail.com


Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Medochemie: Ενημέρωση νέων για το Επιχειρείν και την Παραγωγικότητα


05/12/2011
Στο πλαίσιο των ενημερωτικών σεμιναρίων του Πανεπιστημίου Κύπρου, για το Έτος Χημείας 2011, ο Δρ Χριστάκης Σεργίδης, ερευνητής στον τομέα ανάπτυξης φαρμάκων της Medochemie, παρουσίασε τη στρατηγική της εταιρείας και ενημέρωσε τους φοιτητές για το αποτελεσματικό management, καθώς και τη σημασία της έρευνας.

Ο Δρ Σεργίδης, απευθυνόμενος στους φοιτητές, που συμμετείχαν στο σεμινάριο, μίλησε για τη φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία στηρίζεται στην παροχή ποιοτικής και προσιτής φαρμακευτικής αγωγής σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη, και προχώρησε σε μια ιστορική αναδρομή, σημειώνοντας ότι η Medochemie έχει πρόσβαση σε αγορές του χώρου της υγείας πέραν των 100 κρατών και δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 300 εκατ. ανθρώπους να χρησιμοποιoύν τα προϊόντα της.

Αναφερόμενος στο ανθρώπινο δυναμικό της Φαρμακοβιομηχανίας, τόνισε ότι είναι η κινητήριος δύναμη και για το λόγο αυτό, η εταιρεία επενδύει στην εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού. Ο Δρ Σεργίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Eταιρική Kοινωνική Eυθύνη της Medochemie, υπογραμμίζοντας ότι ο ακρογωνιαίος λίθος της στρατηγικής της εταιρείας είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Ανάμεσα στα μέτρα που ήδη έχει υιοθετήσει η Medochemie είναι η εγκατάσταση Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας, ενώ σύντομα θα προχωρήσει και στη δημιουργία Φωτοβολταϊκού Πάρκου 150KW.

Η εταιρεία, στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Ευθύνης, στηρίζει επίσης Εκστρατείες Διαφώτισης και Πρόληψης, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ έχει καταστεί χορηγός δύο πρωταθλητών μας, του Κυριάκου Ιωάννου και του Παύλου Κοντίδη.

* Ο Δρ Χριστάκης Σεργίδης είναι ερευνητής στον τομέα ανάπτυξης φαρμάκων και συνεργάζεται με αρκετά πανεπιστήμια. Στο παρελθόν η έρευνα του στο University of Denver, USA, βραβεύθηκε από την American Chemical Society. Επίσης, έχει πληθώρα ερευνητικών δημοσιεύσεων.